Niet langer ondersteunde browser:
Het ziet ernaar uit dat wij uw browser niet meer ondersteunen. Hierdoor kunnen sommige features niet werken.
Anti-muizen.nl
Anti-muizen.nl
Bestrijd muizen in je huis

Muizen bestrijden ultrasoon

Muizen zorgen ervoor dat je je niet meer prettig voelt in je eigen woning. Je bent bang dat je er ineens op zult staan, en bovendien zijn het vieze beesten, ze poepen ze overal waardoor je huis kan gaan stinken. Genoeg reden om er dus van af te willen!

Kun je muizen met ultrasoon geluid bestrijden?

We kennen allemaal de traditionele muizenval. Het is nog altijd de meest effectieve methode om van muizen af te komen. Het nadeel is alleen dat de muizen doorgaans kapot zijn en het doden van de muis dus al snel een vieze en bloederige situatie oplevert.

Een andere, schonere oplossing is om te werken met ultrasone geluiden. Het idee is dat de muizen deze geluiden kunnen horen, ze hebben immers een goed gehoor, en besluiten te vertrekken. Altijd in de ultrasone herrie zitten is immers geen pretje.

Het idee is goed, maar de uitvoering minder. In de praktijk blijkt immers dat muizen die geluiden niet altijd horen, of er in ieder geval niets om geven, en dus onverstoord blijven zitten waar ze zitten. Je krijgt ze dus niet altijd weg met dergelijke geluiden.

Bovendien zitten er best veel negatieve kanten aan het werken met ultrasone geluiden. Mensen met een goed gehoor schijnen de geluiden te kunnen horen waardoor het voor hen sowieso al een no go is, en verder kunnen sommige huisdieren als katten en honden het geluid ook horen. Eigenlijk zitten er dus meer nadelen dan voordelen aan. Alhoewel; het apparaatje zelf kost slechts rond de 20 euro, dus je zou het sowieso kunnen proberen als je niet van bloederige muizenvallen houdt. Baadt het niet, dan schaadt het zeker ook niet.

Hoe krijg je ze dan wel weg?

Mocht het ultrasone geluid niet helpen, dan kun je je altijd nog tot de bekende, antieke muizenval wenden. Deze werken nog altijd het beste, maar geven fors meer bende dan een ultrasone muizenverjager.

Schakel een specialist in

Het is verstandig om er voor te kiezen een specialist in te schakelen. Op deze manier kun je namelijk op een correcte manier de muizen bestrijden. En weet je zeker dat het probleem bij de oorzaak aangepakt wordt. Met onze offerte service kun je gratis en vrijblijvend in contact komen met erkende bedrijven in je regio. Door de prijzen te vergelijken kun je besparen op de kosten.

Bekijk ook deze muizen bestrijden pagina’s:

> Muizen bestrijden
> Muizen bestrijden geluid?
> Muizen bestrijden in huis
> Muizen bestrijden kosten
> Muizenplaag preventie
> Vrijblijvend advies

 

Offertes voor ongediertebestrijding ontvangen?

Kies voor een erkende specialist en verzeker jezelf van een correcte uitvoering van de werken. Via onderstaand formulier ontvang je vrijblijvend prijsvoorstellen en advies van vakspecialisten actief in jouw buurt.

  • Gratis
  • Vrijblijvend
  • Vergelijk & Bespaar
  • Erkende ongediertebestrijders