Niet langer ondersteunde browser:
Het ziet ernaar uit dat wij uw browser niet meer ondersteunen. Hierdoor kunnen sommige features niet werken.
Anti-muizen.nl
Anti-muizen.nl
Bestrijd muizen in je huis

Muizenplaag preventie

Muizen zijn vervelend, maar vooral vies. Ze poepen in je huis, geven een onhygiënische indruk en zorgen bovendien voor stank. Je wil ze weg hebben, maar hoe voorkom je ze eigenlijk?

Waar houden muizen van?

Muizen houden vooral van eten. Als je ergens voorraadzakken hebt, bijvoorbeeld zakken kattenvoer of hondenbrokken, zullen muizen daar dol op zijn. Je doet er dan ook goed aan dit vooral in kratten te bewaren zodat muizen er niet bij kunnen.

Verder houden muizen vooral van achtergebleven etensresten. Het is dus zaak je huis zo schoon als mogelijk te houden, om op die manier muizen zoveel mogelijk te voorkomen. Voorkomen is immers nog altijd beter dan genezen.

Hoe komen muizen binnen?

Muizen kunnen niet vliegen, en komen dus altijd op een of andere manier je huis binnen. Ze komen zelden door de deur, en zullen bijna altijd via diverse kleine gaten, scheuren of kieren je huis binnen komen. Loop je huis dus eens goed na, en dicht waar nodig de openingen naar buiten om zo te voorkomen dat muizen binnenkomen.

Mocht dat allemaal niet baten en je alsnog last krijgen van muizen, overweeg dan eens een expert in te schakelen. Hij kan samen met jou (of jullie) de woning nalopen, eventuele bronnen opsporen en advies geven over hoe je muizenplagen in de toekomst zou kunnen voorkomen.

Schakel een specialist in

Het is verstandig om er voor te kiezen een specialist in te schakelen. Op deze manier kun je namelijk op een correcte manier de muizen bestrijden. En weet je zeker dat het probleem bij de oorzaak aangepakt wordt. Met onze offerte service kun je gratis en vrijblijvend in contact komen met erkende bedrijven in je regio. Door de prijzen te vergelijken kun je besparen op de kosten.

Bekijk ook deze muizen bestrijden pagina’s:

> Muizen bestrijden
> Muizen bestrijden geluid?
> Muizen bestrijden in huis
> Muizen bestrijden kosten
> Muizen bestrijden ultrasoon
> Vrijblijvend advies

 

Offertes voor ongediertebestrijding ontvangen?

Kies voor een erkende specialist en verzeker jezelf van een correcte uitvoering van de werken. Via onderstaand formulier ontvang je vrijblijvend prijsvoorstellen en advies van vakspecialisten actief in jouw buurt.

  • Gratis
  • Vrijblijvend
  • Vergelijk & Bespaar
  • Erkende ongediertebestrijders