Niet langer ondersteunde browser:
Het ziet ernaar uit dat wij uw browser niet meer ondersteunen. Hierdoor kunnen sommige features niet werken.
Anti-muizen.nl
Anti-muizen.nl
Bestrijd muizen in je huis

Muizen bestrijden in huis

Niemand houdt van muizen in huis. Het ziet er vies en eng uit als er ineens een muis door je huis trippelt, bovendien kun je ze soms ’s nachts horen lopen, wat ook niet erg prettig is. Ook hebben ze de vervelende gewoonte je voorraden aan te vreten, poep achter te laten, en zullen ze om die reden ook voor stank kunnen zorgen.

Hoe kun je muizen bestrijden?

Nog altijd is de befaamde muizenval de bekendste vorm om muizen te bestrijden. De muizenval wordt op de looproute van de muis geplaatst, de muis raakt een bepaald mechanisch onderdeel van de val waardoor de val dichtklapt, en de muis is niet meer.

Een minder vieze methode is een diervriendelijke muizenval. De muis wordt dan opgesloten en dus gevangen in plaats van gedood, zodat deze elders weer is uit te zetten. Een andere optie is het gebruik maken van ultrasone geluiden. Muizen houden niet van deze geluiden en zullen dus verdwijnen. Dat is althans het idee erachter, maar dat lijkt lang niet altijd goed te werken. Sommige mensen met een goed gehoor claimen het geluid te kunnen horen, het schijnt nadelig te kunnen zijn voor de zwangerschap, andere huisdieren (denk aan katten en honden) kunnen het geluid ook horen, en bovendien trekt lang niet elke muis zich het geluid aan en is het dus maar afwachten of de muizen echt zullen verdwijnen.

Hoe kun je muizen voorkomen?

Het beste is om te voorkomen dat er muizen in huis komen. Je doet dat door voedsel goed af te sluiten en in bakken te bewaren, en vergeet dan vooral niet het voedsel van huisdieren. Ook helpt het om kieren en gaten in huis dicht te maken.

Schakel een specialist in

Het is verstandig om er voor te kiezen een specialist in te schakelen. Op deze manier kun je namelijk op een correcte manier de muizen bestrijden. En weet je zeker dat het probleem bij de oorzaak aangepakt wordt. Met onze offerte service kun je gratis en vrijblijvend in contact komen met erkende bedrijven in je regio. Door de prijzen te vergelijken kun je besparen op de kosten.

Bekijk ook deze muizen bestrijden pagina’s:

> Muizen bestrijden
> Muizen bestrijden geluid?
> Muizen bestrijden kosten
> Muizen bestrijden ultrasoon
> Muizenplaag preventie
> Vrijblijvend advies

 

Offertes voor ongediertebestrijding ontvangen?

Kies voor een erkende specialist en verzeker jezelf van een correcte uitvoering van de werken. Via onderstaand formulier ontvang je vrijblijvend prijsvoorstellen en advies van vakspecialisten actief in jouw buurt.

  • Gratis
  • Vrijblijvend
  • Vergelijk & Bespaar
  • Erkende ongediertebestrijders