Niet langer ondersteunde browser:
Het ziet ernaar uit dat wij uw browser niet meer ondersteunen. Hierdoor kunnen sommige features niet werken.
Anti-muizen.nl
Anti-muizen.nl
Bestrijd muizen in je huis

Muizen bestrijden met geluid?

Muizen geven je huis een onhygiënische indruk, zijn vies, eng, maken ’s nachts lawaai, laten poep en stank achter en eten je voorraden op. Reden genoeg om ze weg te willen hebben!

Kun je muizen met ultrasoon geluid bestrijden?

De bekendste manier om muizen weg te krijgen, is met een muizenval. De muis loopt in de val, de val klapt dicht en de muis is verleden tijd. Uitermate effectief, maar wel vies. Je hebt immers vaak een muis die of kapot is, of helemaal doormidden is, hier en daar bloedspetters, en zult bovendien zelf de muis moeten opruimen (of deze met val en al weg moeten gooien). Muizen hebben goede oren en houden daarom niet van harde geluiden. Met die gedachte is er een apparaat ontwikkelt dat ultrasone geluiden uitstoot. Deze geluiden zijn erg hard, maar door mensen niet te horen. Muizen horen ze wel en zullen het geluid vervelend vinden en hopelijk wegvluchten.

In theorie klinkt dat best handig, je hebt immers geen last meer van muizenvallen, hoort zelf het geluid niet, en bent dus in mum van tijd met weinig kosten van je muizen af. In de praktijk werkt het echter niet zo goed als je zou denken.

Bepaalde huisdieren, bijvoorbeeld katten en honden, kunnen het geluid ook horen, en zullen daarom ook een onplezierig gevoel krijgen; het geluid is immers hard en doordringend. Bovendien schijnt het niet heel goed te zijn voor zwangerschappen en kunnen mensen met een goed gehoor de geluiden horen. Bovendien verdwijnen niet alle muizen bij het horen van het geluid, en is het dus niet zeker dat de muizen zullen verdwijnen.

Maar goed, een dergelijk apparaatje kost rond de 20 euro, het kan dus niet heel veel kwaad om het in ieder geval te proberen. Je zit dan sowieso niet met vieze muizenvallen en dode muizen.
Hoe krijg je ze dan wel weg?

Als ultrasoon geluid niet helpt, is de traditionele muizenval nog altijd de beste muizenvanger. Deze werken vrijwel altijd, maar zorgen wel voor meer rommel dan een muizenverjager.

Schakel een specialist in

Het is verstandig om er voor te kiezen een specialist in te schakelen. Op deze manier kun je namelijk op een correcte manier de muizen bestrijden. En weet je zeker dat het probleem bij de oorzaak aangepakt wordt. Met onze offerte service kun je gratis en vrijblijvend in contact komen met erkende bedrijven in je regio. Door de prijzen te vergelijken kun je besparen op de kosten.

Bekijk ook deze muizen bestrijden pagina’s:

> Muizen bestrijden
> Muizen bestrijden in huis
> Muizen bestrijden kosten
> Muizen bestrijden ultrasoon
> Muizenplaag preventie
> Vrijblijvend advies

 

Offertes voor ongediertebestrijding ontvangen?

Kies voor een erkende specialist en verzeker jezelf van een correcte uitvoering van de werken. Via onderstaand formulier ontvang je vrijblijvend prijsvoorstellen en advies van vakspecialisten actief in jouw buurt.

  • Gratis
  • Vrijblijvend
  • Vergelijk & Bespaar
  • Erkende ongediertebestrijders