Niet langer ondersteunde browser:
Het ziet ernaar uit dat wij uw browser niet meer ondersteunen. Hierdoor kunnen sommige features niet werken.
Anti-muizen.nl
Anti-muizen.nl
Bestrijd muizen in je huis

Kosten muizenbestrijding

Niemand houdt ervan om muizen in huis te hebben, en daarom is het raad zo snel mogelijk van de muizen af te komen.

Hoe kun je muizen bestrijden?

Nog altijd zijn de alom bekende en oeroude muizenvallen het meest effectief. De muis wordt hierin gelokt met bijvoorbeeld een blokje kaas, of loopt hier zelf al in doordat de val op zijn looproute ligt. De muis triggert de val waardoor deze dichtklapt en de muis in één klap dood is.

Een nadere methode is die van ultrasoon geluid. Er zijn apparaatjes te koop die dergelijke geluiden produceren. Muizen houden niet van dat geluid, en de bedoeling is dat zij dan ook zullen vertrekken. In theorie klinkt dat best aardig, maar in de praktijk werkt het niet zo. Het blijkt dat andere huisdieren als katten en honden het geluid ook kunnen horen, en bovendien zijn er zelfs mensen met een goed gehoor die het geluid horen. Ook schijnt het negatieve effecten te kunnen hebben voor de zwangerschap, en tenslotte trekken lang niet alle muizen zich iets van het geluid aan.

Wat kost het bestrijden van muizen?

Een muizenval is al te koop voor enkele euro’s. Naast de klassieke klemvallen zijn er nog diervriendelijke muizenvallen waarbij de muis niet wordt gedood maar wordt gevangen. De muis is dan op een plek waar hij geen kwaad kan weer vrij te laten. Ook deze zijn al voor een euro of vijf te koop.

Een muizenverjager die middels ultrasoon geluid werkt, is tussen de € 15 en € 30 te verkrijgen, maar houd er dus rekening mee dat het effect betwist wordt.

Schakel een specialist in

Het is verstandig om er voor te kiezen een specialist in te schakelen. Op deze manier kun je namelijk op een correcte manier de muizen bestrijden. En weet je zeker dat het probleem bij de oorzaak aangepakt wordt. Met onze offerte service kun je gratis en vrijblijvend in contact komen met erkende bedrijven in je regio. Door de prijzen te vergelijken kun je besparen op de kosten.

Bekijk ook deze muizen bestrijden pagina’s:

> Muizen bestrijden
> Muizen bestrijden geluid?
> Muizen bestrijden in huis
> Muizen bestrijden ultrasoon
> Muizenplaag preventie
> Vrijblijvend advies

 

Offertes voor ongediertebestrijding ontvangen?

Kies voor een erkende specialist en verzeker jezelf van een correcte uitvoering van de werken. Via onderstaand formulier ontvang je vrijblijvend prijsvoorstellen en advies van vakspecialisten actief in jouw buurt.

  • Gratis
  • Vrijblijvend
  • Vergelijk & Bespaar
  • Erkende ongediertebestrijders